Kam dnes na oběd? Na Buddha bowl k Valíčkovi!
David Valíček vaří už hezkých pár týdnů ve své nové restauraci Food atelier v Petřkovicích.
A co si pro své hosty známý šéfkuchař vystupující často i v televizních či rozhlasových show přichystal dnes?
Polévkou dne zvolil krém z pečeného pastyňáku s kořeněnými pštrosími škvarky.
A hlavní jídlo? Buddha Bowl (čekanka, pohanka, pečená řepa, fazolový lusk, mix ořechů, sušené ovoce, pečená dýně, Losos Teriyaki na špejli, grilovaná limetka).
Kdo si z těchto pokrmů nevybere, může si dát něco ze stálé nabídky, kde nás baví třeba telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem nebo kynutý borůvkový knedlík.
Máte zajímavé denní menu a chcete k vám pozvat hosty? Napište na info@patriotmagazin.cz.