Nejnovější zprávy: OKD vymění motor těžního stroje. Fungoval nepřetržitě 54 let Reuse centrum Ostrava vrací každý měsíc do života šest a půl tisíce věcí

Gastronomie

Podcast GastroSkaut. Michal Göth z Miury. Jak si Brňák zamiloval Beskydy

GastroSkaut, podcast o gastronomii z Ostravy a Moravskoslezského kraje, přivítal v nejnovějším dílu šéfkuchaře hotelu Miura Michala Götha.

Grafika: Michael Rada

Zatímco jeho vrstevníci a kamarádi vystupují v televizních soutěžích a kuchařských show, Michal Göth bačuje kuchyni hotelu Miura v Čeladné a jak říká, je mu tady dobře.

Přestože má za sebou skvělou kariéru, zůstává skromný. Ani po deseti letech v Čeladné se mu Beskydy neomrzely, naopak, našel si tu ženu a usadil se. Proč mu učarovaly suroviny z místních farem, jaké jídlo pokazil a jak by nazval svou restauraci, kdyby se chtěl osamostatnit?

Nejnovější díl podcastu, který vznikl ve spolupráci Magazínu PATRIOT, COKAFE a gastrofestivalu Pojez! sledujte na Youtube:


Podcast GastroSkaut naleznete také ve všech podcastových aplikacích.

SPOTIFY: GastroSkaut
APPLE Podcast: GastroSkaut
GOOGLE Podcast: GastroSkaut